Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rty pusté

Rty pusté

Když ráj po chuti ti nebyl
když jsi mě opět
zabil

Když si máchl křidly
havraními
když spálil si naše světy
navždy
rty pustými

Když spát se mi zachtělo
když duše opustila tělo

Tělo mé
dechem tvým spálené
v realitě pohřbené
Publikoval(a): kopretina7777, 16.4.2019
Přečteno (148x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san, Květka Š., donne, Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 20:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti