Bludičky
Bludičky
Blikání ve tmě
blikání ve dvě
Blikající světélka
ve tmě
V mlze kde je průjezd
Průjezd bloudících
světy
bludičky nabízí květy
Květy jasmínu
zvou tě do stínů
her
Že květy ti dají
A pak v nich
uléhají
to slibují
Publikoval(a):
kopretina7777, 15.4.2019