Hranice
Hranice
Anotace: Těžce mi bylo...kdo to zná?
Opletená tkanicemi
hrůzy
zpívaly mi můzy
jenž ve mě zbyly
dodaly mi síly
Za hranou tak tenkou
kde
hranice klidu a děsu
vidět jsou
Smutné hranice
bijí v nás
zběsile
která bude v přesile?
Publikoval(a):
kopretina7777, 14.4.2019