Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sýkorka na větvi sedí

Sýkorka na větvi sedí

Namae Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Jedna starší zamilovaná...

Sýkorka na větvi sedí,
zpívá, že se zima plíží.

Zpívá také o lásce
jak o lesní studánce.

Jak o lučním kvítí,
slunce na nás svítí.

Slunce před námi se schovává,
ve tmě svoji skrýš má.

Ve tmě na pomoc hvězdy jdou,
my kráčíme tou tmou.

My díváme se na sebe,
oči naše blíží se k sobě.

Oči před námi vše odhalí,
teď přijde to zjištění.

Teď srdce své ti otvírám,
ty to svoje chceš mi dát.

Ty máš mě rád,
já tebe taky.
Celý život spolu budeme válet sudy.
Publikoval(a): Namae, 12.4.2019
Přečteno (219x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti