O sněženečce
O sněženečce
Anotace: O něžné a tak pomíjivé květince.
Sněženečka něžná sněžná,
modelka vzácná, nevšední,
na svoji pomíjivou krásu
má jen pár časných jarních dní.
V březnu se poleká a zachvěje,
usuší okvětní své plátky,
a než se kdokoliv z nás naděje,
do země ponoří se zpátky.
Publikoval(a):
Henriette, 11.4.2019