Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Takový krásný den

**Takový krásný den

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: ..prostě na protějším balkóně brečí malé škvrně..

~~~~~~~~~
brečelo malé škvrně
v kočárku na balkóně
asi se mu nelíbilo
to mokro co má v plíně

táta vzal to mrně
z kočárku na balkóně
drndá ho v náručí
tak prý to viděl v kině

už nebrečí to škvrně
tváří se spokojeně
teď má ale jeho táta
nějak mokro v klíně

tak povídá ženě
tady máš naše mrně
já přebalit to neumím
nezlob se už na mě

dítě je v čisté plíně
v kočárku na balkóně
a dole štěká štěně
je prostě krásný den...

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 11.4.2019
Přečteno (71x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Polux Troy, Bezhlavý rytíř, Mirastus, Namae

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 11:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti