Zranění ...
Zranění ...
Anotace: Někdy je čas si uvědomit pravé životní hodnoty
Když byly jsme zranění
bílí a krvaví
holubice ví
Byli jsme sví
hledali
bohatství v rokli
Slzy tekly
že sůl nad zlato
jsme si řekli
Publikoval(a):
kopretina7777, 6.4.2019