Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

opilecká zoufalost

opilecká zoufalost

Bukowski jun. Básně » ?nezařazené?

Anotace: když chlastáš a nálada je v háji...

Začínám ji mít rád
nevím jestli je to zápor nebo klad
toho se bojím
nejspíš zjistí že za to nestojím
že jsem jak ukázka prázdnoty
maskot nicoty
že jsem ztráta času
stéblo bez klasu
a i když zabil bych pro krásu
že jsem jak hořkost na konci chuťového ocasu
Publikoval(a): Bukowski jun., 3.4.2019
Přečteno (80x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rejnoczek, Polux Troy

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 10:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti