Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Víra v prázdno

Víra v prázdno

Aniel Básně » ?nezařazené?

Anotace: Asi po 7 letech nová báseň

V počátku všeho
lítáme jakoby se smělo
jakoby se smělo vše
jít od východu na západ
do sázky dát naše vše

Nepřemýšlet, dovádět a žít
očemkoliv
očemkoliv jen dokážeme snít

Co se pak stane?
Co to je?
Že najednou se všichni bojíme
Tma nastala, strach a osamění
kterému téměř každý z nás čelí
Ta deprese, kterou nikdo neocení
je tu pro nás jako obrození

,,Vždyť jsi tu pro mě a já pro tebe
přece bych dal svůj život za tebe''

Ale srát na to, tak to je
Nenávist, žárlivost a pochodeň
Opuštíme tím svou duši zároveň

Stává se z nás jen kudlanka
štír bo horší had
Bohužel? Bo Bohudík?
Kdo má být ten co tu mačká ten čudlík?

Ptáme se jak máme žít
Ale pro koho žiješ, kde máš cit?
Který jsme už téměř zapomněli sebou nýst

Duše nás bolí a většina chce pryč
No málo kdo se stará aby bylo líp
Kam až dojdeme, kam můžeme zajít
Než celý svět shoří
začneme se modlit?

Jo a ke komu taky?
Sic Bůh nám dal svět
Ale Satan naši svobodnou vůli...
Publikoval(a): Aniel, 1.4.2019
Přečteno (56x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti