Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

JAK VONÍ MAMINKA

JAK VONÍ MAMINKA

Alena Gondeková Básně » Říkanky

Anotace: básnička pro maminku

Maminka, ta voní po heřmánku,
po kapsách vanilku nosívá
a fialky sype mi do copánků,
když ráno se do oken usmívá.

I pusa od ní je celá cukrovaná,
košilky láskou mi navoní,
když věší prádlo,
sluncem milovaná,
pod naší stařičkou jabloní.

Jak prostému kvítku z trávy
život jí nadělil sedmero krás.
Medová náruč, zrníčko kávy,
tak voní maminka každému z nás.
Publikoval(a): Alena Gondeková, 31.3.2019
Přečteno (169x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, mys, Jikra, Polux Troy, Gaia., Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 19:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti