Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Topím se v chlastu

Topím se v chlastu

Bukowski jun. Básně » o Životě

Anotace: Příběh pramenící v mysli...

Ležím na zemi, topím se v chlastu
hlava vymetená hromadou žvástů
zkouším se postavit
nejspíš to nelze
někoho oslovit
pro pomoc dostat se ze země
přistoupí slečna
s jiskrou v očích
a srdcem z něhož číšila ochota

Zvedla mne ze země a vede mě domů
překvapilo mne že ví kudy se vydat
sešli jsme z kopce dolů
avšak nechtěl jsem zbytečnými otázkami její čas plýtvat
vešli jsme do domu, otevřeli dveře do ložnice
ale už nepovím vám více
Publikoval(a): Bukowski jun., 30.3.2019
Přečteno (109x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Adminak

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 08:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti