**Komáří bzum,bzum
**Komáří bzum,bzum
Anotace: ...(:-o)...jé jé...
~Komáří svatba~
~~~~~~~~~
Bzum,bzum,bzum
dnes komáři se ženili
bzum,bzum,bzum
že kapku vína neměli
tak šťávu z višní cucali.
Pak je křídla
neunesou nad trávou
s plnými bříšky
komáři vždycky upadnou.
Bzum,bzum,bzum
dnes plná bříška máme
a proto nelétáme
bzum,bzum,bzum?…?.
Tak co si komáři asi počnete
vždyť vy se z místa nehnete,
dejte si komáři závody v běhání
splaskne vám bříško,
to vás zachrání.
Ale,
nám komárům se nechce běhat
raději budeme odpočívat,
třeba za týden lítat budeme
teď se ještě z višní opijeme.
Pak sedí komáři pod višní
na svá plná bříška jsou pyšní.
To se nám málokdy podaří,
bzum,bzum,bzum
chválí se opilí komáři.
My nejsme krvelační
vidíte,
nám stačí i šťáva z višní.
Slyšíte??
Bzzzzzzzz
aspoň někdy,bzzzzz
Opravdu?***Plác…
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 25.3.2019