Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V dešti

V dešti

Déšť,zahalil nám tváře
nechceme být
obětováni
u oltáře

Bolest prudká
nás děsí,
jdeme deštěm
jsme bosí

Noční můry
jenž se staly
nádechu temnému
život daly

Déšť je jemný
loďka odplutá
zlé stopy
zametá

Krásný zbyl den
je jako sen
Na loďce odpluté
k níž
bosky došly jsme
žijeme náš den
Publikoval(a): kopretina7777, 24.3.2019
Přečteno (103x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti