Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zelený háj

Zelený háj

Zelený háj

Oči v slzách utopené
slavíček nad hlavou
ti zpívá.Tvá mysl je
do smutku ponořená.

Sedíš v háji zeleném
kam chodí srny ke studánce
pít.Tvář máš smutně oděnou
a srdce tě bolí.

Sedíš v háji zeleném
jarním vzduchem omámená.
Oči v slzách utopené
kam se láska poděla.

Slavík ti nad hlavou
zpívá.Srna se na tebe
plaše dívá.Ty hlavu v
dlaních máš láska bolí
proč tě zranila.

Háj jarem voní a vítr
tě kolébá.Už nevěříš
na lásku podívej petrklíč
rozkvétá.
Publikoval(a): slunečnice69, 24.3.2019
Přečteno (45x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Desiré

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti