Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Začne nová báj

Začne nová báj

Hledej světlo,a né stíny
Pocitu chvil je hledání
jsou slova,jarní vlání
jiná v ústech vůně
Jsou dálky,a tuně
tajemnost beze změny.

To krása v krajinách krás
Polibek beze slova
vzdej se znova
Jsme děti,chceme si hrát
dávat nebo krást
Ten pocit v dálce,pocit v nás.

Když hra co končí
Má svůj nový řád
Jsou slova,lži napořád
Nenech sen za dveřmi stát
pojď na pocit si hrát
To někdy stačí.

A najdem ten ráj
nebo jen slepá slova
ta se v nás schová
Nebo tiše zašeptá:
"Stín se s žitím nepotká"
Začne nová báj.
Publikoval(a): radek oslov, 23.3.2019
Přečteno (39x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., a1ička, richie.

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 10:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti