Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O počasí

O počasí

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Nejlepší barometr.

Chladný déšť a vítr fouká,
to je dnešní počasí,
babka z okna smutně kouká,
kdypak už se vyčasí.

V televizi zprávy letí,
každý z nás je sleduje,
hlasatel byl asi sjetý,
babka na něj hubuje.

Více bude věřit tělu,
bolest ta ji prohání,
počasí pak na mou věru,
určí v kostech loupání.
Publikoval(a): Psavec, 22.3.2019
Přečteno (69x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., donne, děda včela, Desiré

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 06:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti