Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Odcházíš?

Odcházíš?

kopretina7777 Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Rozhodla jsem se napsat sem,tuto báseň o včerejším těžkém dni,starému pejsku Karince bylo zjištěno slabé srdíčko,bojovala o život

Pejsčí život končí
bojuješ, to nás pojí
vzdorujeme
srdce bolí

Je to láska na věky
odejdeš, Bůh ví...
Opustíš nás
pejsku náš
Petrův a můj
Bůh nás opatruj

To snad ne
Karinko, vzpamatuj se
bojovnice s životem

Vitální a silná si byla
ted
jenom pláčeš, ležíš
umíráš snad?

Síla tvá
je ti vzdálená
Bože, co bude jen
přežiješ dnešní den?
Publikoval(a): kopretina7777, 22.3.2019
Přečteno (164x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti