Knockout
Knockout
Anotace: Pocta Miku Tysonovi, který v zápase s Evanderem Holyfieldem nakonec prohrál... je to trochu jiná poezie...
Možná jsem až příliš velký blázen
přesto světový šampión v těžké váze
k tomu pár titulů a spousta zmrzačených šašků…
dnes v noci Evander Holyfield vs Železný Mike Tyson
levý, pravý, pravý, levý hák
Holyfield jde k zemi, kdo se bude smát?
Teď dám K.O. všem těm soudním přím a pomluvám
prokurátor nevěří, ale já se nikdy nevzdávám
a upřímně doufám, že mi karma odpustí ten
neustálý život v přepychu, protkaný neřestí
žiji hřích od hříchu, jsem však ukovaný z bolesti…
lidé říkají, že jsem desperát, čeho bych se bál...
v ringu není konkurenta, také kdo by se mi vyrovnal?
Muž s cejchem smrti, obáván mnohými
má cesta ke slávě je lemována potem a krví
svým oponentům zatloukám do rakví jenom další hřebíky
křičím pojďte si to rozdat, jak sladký bude knockout?
přišli jste si pro otřes mozku, postihne ho blackout…
tak prosím odpusťte mi mé nekalé způsoby
můj život je poznamenaný, jako fénix povstal jsem z chudoby
avšak pro všechno zlé najdou se dobré důvody
budu žít nespoutaně až do doby než mé dny budou sečteny…
a pak se reinkarnovaný převtělím
zpátky do ringu vrátit úder
Publikoval(a):
Makaveli, 21.3.2019