Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Rosteme a ...

**Rosteme a ...

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: kveteme,léčíme a tak...

~Sedmikráska a bodlák~
~~~~~~~~~~~~
každý den
jsi pro mě kráska
ty jsi děvče sedmikráska
od jara až do zimy
jsi se mnou dny i hodiny...

Když se milá stále diví
to musí být divizna
tvé divení je mi cizí
nikdo se v tom
nevyzná...

Já jsem s tebou
jitro celé
jak rostlinka jitrocele
pohlazením rány léčím
pak si tiše v koutku brečím...

Milý,ty víš co jsi?
A proč mě držíš za vlasy?
Já?
K tobě když se přilepím
jsem jak bodlák,to já vím
odtrhnout se jen tak nedám
do náruče si tě chytám...
a držím,držím
držím
~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 21.3.2019
Přečteno (66x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 14:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti