Husí kůže
Husí kůže
Anotace: Po velmi ale velmi nepovedené schůzce. Myslím že jsem unikl kulce. :D
Kradeš mi teplo,
tvůj stín mě děsí.
Nevidím světlo,
tvůj tlak mě dusí.
Bráním se pasivně,
snad už to přejde.
Všímám si aktivně,
proč s tebou to nejde.
Sama jsi rozhodla,
mě vina netíží.
Sekeru mezi nás zabodla,
cesty se nezkříží.
Publikoval(a):
Rejnoczek, 18.3.2019