Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ZRADA

ZRADA

Last Básně » Smutné

Anotace: kudla do zad....

Zrada od přátel je jako smrt..
Sebere ti kus duše,
je to jako jed jako rtuť,
šířící se po celém těle...

Zrada lásky zabíjí,
ty pocity tě ubíjí...
Je to děs a hrůza,
i tak tě ale políbí tvá můza.

Není to nic moc,
nikdo nepřijde na pomoc.
Všechny myšlenky i pocity jen,
točí se kolem jí a něj.

Ještě je tu naděje,
ale kdo by o ni stál?
Říkáš si nic se neděje,
všechno zase pude dál...

Slova tě neutiší,
pláčeš stále?
Nikdo tě neuvidí,
tak žij i dále...
Publikoval(a): Last, 27.2.2011
Přečteno (362x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 12:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti