Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

INSPEKTOR TELÁTKO

INSPEKTOR TELÁTKO

detektiv v baloňáku
s telecí hlavou
vyřeší každý problém

pochytá zločince
nasadí klepeta
tak jako v kauze Golem

Eskymáci staví iglú
křesťané kostely
ve jménu Křtitele

v Praze si z hlíny
uplácali monstrum
s USB vstupem na čele

inspektor potkal Golema
na hlavě brýle, kapuce
jak stojí na rohu Žižkova
s pivem a buchnou v ruce

nějak nám zvlčel Golemek
suchý jak růže z Jericha
nedávno jsem ho viděl
jak prcá v Crossu Wericha

vždyť spolu hráli ve filmu
a mají permici na Spartu
navíc spolu před lety
podepsali antichartu

ti dva trochu připomínají
Pinocchia a Geppetta
zločin má však krátké nohy
oba dostanou klepeta

dalším na řadě je Jirka Mádl
inspektor Telátko – to je kádr
Publikoval(a): 23, 15.3.2019
Přečteno (36x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 02:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti