Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ženská práva

Ženská práva

baruša Básně » Srandovní

Anotace: Písnička

S kamarádkou Rút
svolaly jsme dámský klub,
ženy ženám podporu,
debatujme u stolu.

Nejsme žadné feministky,
chceme jenom rovné zisky,
muž na stejné pozici
vydělává víc.

Emancipace naší šancí,
zabojujme s elegancí,
žádáme spravedlnost,
už toho všeho máme dost.

Muži mají svoje zájmy,
florbaly a nohejbaly
a když večer přijdou domů,
abychom jim ještě daly.

Staráme se o rodiny,
nehledíme na hodiny,
ráno vstávat do práce,
není žádná legrace.

Chceme od života více,
toužíme po romantice,
rozdělit si domácnost,
není žádná výstřednost.

Za ty prachy navrch
my si dáme nohy navrch,
v sauně nebo salónu,
poletíme v balónu.

Chlapi poznají, že doma
začíná nám druhá směna
a že schvácený muž
též nemůže už.

Rodina bude spokojena,
milovat se bude muž a žena,
děti budou klidně spát,
co společnosti více dát.
Publikoval(a): baruša, 15.3.2019
Přečteno (235x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti