Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Trochu domácí ponorka...

Trochu domácí ponorka...

michaela07 Básně » o Lásce

Anotace: V rychlém dnešním světě,když povinnost tě "smete".A ty najednou vidíš ty změny.Kam zmizel ten kdo měl tě rád?Koho bys potřeboval objímát.To že je tohle stvoření?To přeci není možné,Vážení!Dneska plánuje nám noční žehlení?To já mám jiný plán;

Blažené klidné ráno
Pod bradou lano uvázáno
Bojím se otevřít oči
Co prvni mi zas do plánů skočí

Blankytné nebe a tichý den
Čím jsem byl tebou okouzlen?
Musím se tomu všemu smát
Vůbec už s tebou nejsem rád.

Nasypu plevel do tvojí zahrádky
Skříně ti naplním šaty princezen z pohádky
Místo světel tu zapálím louče
Snad mě tvůj výraz v tváři nepokouše

Neumíš už být má princezna
Tak to bys mě teď pořádně "převezla"
Hrdá a s úsměvem na líci
I z nebe by padaly
hvězdy se smějící...
Tak jako kdysi...
Publikoval(a): michaela07, 12.3.2019
Přečteno (87x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, slunečnice69, Desiré, Klarineb, Květka Š., Mirastus

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 20:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti