Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

co

co

Jít do lesa
Hledat hřiby
Smočit nohy
Na dně řeky
Černý těsto
Sliby chyby
Špatný město
Leklý ryby
Nejsem tady
Ani jinde
Kreslím hlavu
Snad to vyjde
Stále spolu
Měsíc couvá
Kolem stolu
Chvíle dlouhá
Je tu Erben
Nese Zrní
Ještě jednou
Naposledy
Voda pění
Mezi břehy
Čas se mění
V bílé květy

¨
A ticho polyká
Šumivé tablety
Něco mi uniká
Asi ty

Na rány Záplaty
Na záplaty suchý zipy
Čistá mysl
Zdravé tělo
Čistý slipy
Publikoval(a): richie., 11.3.2019
Přečteno (78x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré, Marcone, Klarineb, Makaveli, donne, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 11:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti