Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

...

...

Znova cítím tu zradu
leč možná nejsem v právu
přesto mě to překvapilo
a mé naděje pohřbilo

Neopodstatněné bylo mě doufání že je jiná
že neni jak každá na pláni květina
zklamalo to představu mou
nechť mě bůh provází tou nekonečnou tmou
Publikoval(a): Bukowski jun., 9.3.2019
Přečteno (85x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 10:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti