Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Za noci

Za noci

Rose-H Básně » o Sexu

Anotace: Touha po sexu.....

Noc v závěji času,
vteřina po vteřině klouže,
touha vnitřního hlasu,
do tebe se proplétá dlouze.

Stíny tancují
a dotýkají se sebe,
křídla nemají,
přesto otevírají nebe.

Klíč cudnosti se ztratil,
Hříšnost vládne vytříbenou chutí,
Král Neřesti se šatu zbavil
a milence k hrátkám budí.

Zvláštní, jak to ve tmě září,
sytí se světlem i teplem,
jak dvě lampy na stráži,
je nasáklá sexem.
Publikoval(a): Rose-H, 9.3.2019
Přečteno (941x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: valachia, a1ička, Jera_lu, Bukowski jun., LifeIsFight, Klarineb, Desiré, Gaia., Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 05:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti