Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V kategorii prokletý básník

V kategorii prokletý básník

Ztracený v kategorii prokletých básníků
spatřiv
jezdce Zjevení, co své koně nutí v klus
v průsmyku, kde torzo pociťuje mrazivé to chvění

A není jiného úniku, abych zůstal živ
než v labyrintu alegorií minulých to hrůz
a není jiného úniku, abych zůstal živ
než v básních co píšu krví, krví ze svých úst
a žil - v hologramu siluet v nichž jsem žil
Publikoval(a): Adminak, 8.3.2019
Přečteno (60x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy, Klarineb, Desiré, Mirastus, donne, Makaveli

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 15:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti