Poupě
Poupě
Poupě pomali
s věčnou nadějí
rozvíjí se v květenství
Co poupě nabízí
slunce pobízí
s nadějí
tvou
nyní zamčenou
Hladíš květ
jako smích
v dlaních vroucích
tvých
Kouzelný je svět
nabízíš mi květ
v listí ho je vidět
Publikoval(a):
kopretina7777, 7.3.2019