Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

To nejkrásnější

To nejkrásnější

Skol Básně » o Lásce

Anotace: Romantika

Jsi to nejkrásnější co v životě mně potkalo,
Je báječné být s Tebou,kéž by to tak zůstalo.
Co cítím jistě víš.
být bez Tebe ,jako bych měl mříž.

Mám Ti lhát že jsi mi lhostejná,?
To neumím,ta slova pekelná.
Chvíle povznášející se s temnotou střídají
Jak zvládnout to, scházet se potají?

Jsi zvláštní a k tomu tajemná jsi trochu,
kéž jen stát bych mohl po Tvém boku.
Jsi zvláštní a tajemná jsi velmi.
Život bez Tebe je černý.

Proč trápíš mě ,já utápím se zcela?
To je to co by jsi chtěla?
V tvých modrých očích,jak pozoroval jsem v skrytu.
Maličký plamínek i pro mě možná zbyl tu.

Proč varovné zvony všude kolem bijí.
Né, mýlíte se , není klubko zmijí.
I když láska často hrozně bolí,
aspoň k tomuhle snad svolí.

V těch tvých vlnách utápím se stejně,
Když hladím je při tanci,blázním samozřejmě.
Kdo vydržel by tohle,Jestli to necítí,
nevím jak už dál, to je konec bytí.

Prosím ozvi se,neb utrhneš mi srdce.
Jestli to nezvládnu ,podám Ti ho v ruce
Publikoval(a): Skol, 6.3.2019
Přečteno (318x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 10:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti