Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

půlnoční habaďůra

půlnoční habaďůra

žhavím telefon
"přijď, mám mozzarelky"
jen víno už není
ale to přinese

na tajňačku
když už město spí
popíjíme a kecáme
ona o něm
a já o hvězdách
co jsou tajný poslové
nebeských gigantů
potřebujou tmu
aby byla vidět
jejich lví majestátnost
touha
po hvězdách na zemi

asi kolem třetí ráno
falešně zpívat
za chrčení ledničky
"mama I’m coming home"
tomu já říkám
svoboda bytí

byla sobota
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 5.3.2019
Přečteno (53x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 13:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti