Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

psí báseň

psí báseň

Pes běží, utíká,
za ním zrůda veliká,
už ho dohání, už ho má,
psa smrt brzy přivítá.

V nebi, v pekle?
Kdo ví kde psa uvidí.

Pes běží nic nevzdává,
strach sílý,
svaly slábnou dál,
najednou další dvě
nestvůry po něm chňapnou,
o kus minou, jen ho škrábnou.

Má se pes stát hrdinou?
Má se otočit a čelit stínům?
Nebo proskočit vitrýnou?

Kdo ví co pes udělal.
Já ho jenom pohřbíval,
když jsem ho našel,
už skoro nedýchal,
kňučel, skuhral, umíral.

konec.....
Publikoval(a): kall12extra, 27.2.2011
Přečteno (1082x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti