Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bez Tebe se nedá žít

Bez Tebe se nedá žít

Skol Básně » o Lásce

Anotace: Romantika

Jsem chvíli bez Tebe
Už těžko zvládám žití
Jsem nešťastný,bez sebe
To nevyřeší pití.

Jsem šťastný za tento den,
když se mnou jsi v něm byla
Vydávám tenký sten,
jsi krásná jako víla.

Jsi veselá a hravá,
nádherná a milá
Kéž u mne by jsi stála
zas jsi mne okouzlila

Tvá krása je prokletí,Tvůj humor Tvoji zbraní.
V téhle kombinaci kluky často zraní
Publikoval(a): Skol, 4.3.2019
Přečteno (241x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.11.2024 21:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti