Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vím, že život bez lásky stojí za ..., ale pořád je to život, a v každém smutku je semínko naděje. Mrtví milovat nemohou... M.
3.3.2019 12:31 | Mirastus
Email:
Heslo: