Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Omyl

Omyl

Lucie U. Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Občas přijde zklamání. Ale to nám dává šanci se poučit z vlastních chyb.

Tak milý a sladký byl,
jenže poté změnil svůj styl.
Počítač byl jeho velký vládce,
a dohnal nás k velké hádce.
Začal mě nenávidět čím dál víc,
a už mi nikdy nevyšel vstříc.
Vstříc krásné budoucnosti,
už si mě užil do sytosti.
Zažil mě jásat i ječet,
než jsem začala jen brečet.
Naše láska padla jak suchý strom,
a v mém srdci se utvořil velký zlom.
Nemohlo to trvat navždycky,
a nebudu to brát tak tragicky.
Publikoval(a): Lucie U., 2.3.2019
Přečteno (202x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Desiré, Mirastus, Marcone

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 19:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti