Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Andělíček

Andělíček

Psavec Básně » Srandovní

Anotace: Bude se muset více snažit, nebo příjde konkurent.

Dnes jsem měla andělíčka,
něžně hladil, líbal líčka,
letíme do ráje spolu,
vždyť má na to správnou školu.

Radost mám a tohle beru,
on se snažil, na mou věru,
v ráji však jsem jenom chvíli,
moc brzy mu došly síly.

Smutně koukám na anděla,
mnohem víc bych ještě chtěla,
ber to vážně, žádným žertem,
nebo příště půjdu s čertem.
Publikoval(a): Psavec, 2.3.2019
Přečteno (221x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mnich-v-blues, Jikra, Květka Š., donne, Mirastus, Marcone

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 13:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti