Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pod kůží Tě mám

Pod kůží Tě mám

Skol Básně » o Lásce

Anotace: Romantika

Jak z hluboké propasti
Jak z popela když bájný Fénix vstal
Tak srdce poskočilo radostí
A hold životu vzdal

Kdybych byl hrochem ,
tak by ses mi pod kůži nedostala.
Jenže jsem jen hochem,
tak naději jsi mi dala.

Když jsem Tě poznal,
a to Tě stále neznám,
velké změny jsem doznal,
čekám až Tě potkám.

Den za dnem ,minuta za minutou vše kolem je černější,
čekám až mi zpráva zazvoní, vše ostatní je včerejší
Blues poslouchám ze starého rádia..
Zpráva cinkla,dostávám se z toho stádia

I když venku mrzne,
kolem mě kvete ráj.
Ať něco vrzne,
ať třeba hoří stáj.

Já jsem šťastný ,vždyť vím , že tam v dáli,jsi tam.
I kdyby se svět zbláznilpod kůží Tě mám
Publikoval(a): Skol, 27.2.2019
Přečteno (275x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 15:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti