Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Těžko překonatelná zábrana

Těžko překonatelná zábrana

AmiCZ Básně » ?nezařazené?

Anotace: Často jsem jediný kdo si stojí v cestě...

Znám jednu dívku,
je tváře bledé,
má jiskru v oku
a vlasy hnědé.

Ta holka je mi vším,
však občas stojí mi v cestě
a v tu chvíli zvím,
že převahu má ještě.

A tak se zastavím.
Stojím dál a čekám,
kdy se té holce postavím,
a kdy ji ztrestám.

Jedno je ale jisté,
můj milý osude,
že srdce čisté
brzy už její nebude.
Publikoval(a): AmiCZ, 25.2.2019
Přečteno (42x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti