Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Přesně, jak to píše Děda, M.
26.2.2019 8:21 | Mirastus
Tato veršovánka mě pobavila, měla bys to zařadit mezi srandovní. Rolničina by měla být zařazena mezi poslání a ne jen jako zaměstnání!!!
25.2.2019 21:56 | děda včela