Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Svíc

Svíc

V mozku plno, v srdci prázdno,
co jiným se jen zdálo,
Připadá mi tolik málo.

Jenom tma, hvězdy, měsíc -
jedině mě umí rozesmát,
básničky mě nutí psát,
rozežhnou můj inspirace svíc.

Ten svíc rozumí mi nejlépe.
Když svítí, je noc prázdná,
když zhasne nejsem šťastná.

Je to každodenní rutina,
co mi svícen zhasíná.
A když svícen zhasne,
den začíná.
Publikoval(a): AmiCZ, 24.2.2019
Přečteno (41x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti