Červ
Červ
Pokud se v mém prázdném hrudním koši
Vůbec někdy něco hne
Nemohu to pustit ven
Nakonec to všem zkazí den
Nejsem stvořen pro lásku
Ne pro tu jak z obrázků
Spíše pro tu z básní
Při níž krvácí se z dásní
A hnis teče z uší
Když vylévám si duši
Publikoval(a):
zkaaza, 24.2.2019