Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Komu jsi podobná?

Komu jsi podobná?

Skol Básně » o Lásce

Anotace: Romantika

Jsi malá mořská víla
co perlu vylovila.
Jsi malá zlatá rybka ,
co po vodě si stýská

Jsi majestátnou laní,
tu chci mít ve svých dlaních.
Jsi koťátko schoulené
pro mně tak vzdálené.

Jsi roztomilý medvídek
o něm spousty povídek
Jsi holubice bílá.
O Tobě se mi snívá

Jsi Hrdlička jak vrká
nebojí se vlka.
Jsi , prostě jsi tak dokonalá,
k tomu tvá krása neskonalá.

Mně zůstávají díky
za ty sladké fíky.
Za krásu Tvého srdce
Čím byl jsem tak chycen.

Loučit se nehodlám
Je to jen srdce klam
Snad budeš mne vždy znát
i když jen kamarád.

Co víc si můžu přát?
Lásku? někdy..... snad....
Publikoval(a): Skol, 23.2.2019
Přečteno (138x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 04:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti