Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Buďme si vším

Buďme si vším

donne Básně » o Lásce

Anotace: Nejsem si jistá, jestli jsem jí sem už někdy nevkládala. Pokud ano, tak se omlouvám

Budu ti přítelkyní nejbližší,
oporou, co tvoje smutky utiší.
Budu tvou něžnou vílou,
důvěřivou, jako dítě,
budu ti ženou starostlivou,
co vždycky pochopí tě,
budu tvá ruka pravá,
milenka, toužící a žhavá,
budu tvá věrná, kterou neztratíš,
budu ti vším, čím být mi dovolíš.

Buď mi přítelem, co strpí muka,
kterými tě potrápím.
Buď moje pravá ruka,
buď milencem vášnivým,
buď moje druhé já,
buď láska, která nezmírá,
buď ten, jenž nad mým štěstím bdí
a neví, co je nevěra,
buď stínem mým,
buď mi vším, čím být ti dovolím.
Publikoval(a): donne, 21.2.2019
Přečteno (172x)
Tipy (19) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: J.F.Julián, Jikra, C.I.F, slunečnice69, AmiCZ, Klarineb, Desiré, Makaveli, Bezhlavý rytíř, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti