Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Malá valentýnská úvaha

Malá valentýnská úvaha

baruša Básně » o Lásce

Anotace: Aneb milujme se jak zamlada

Lidi se odjakživa milovali a milují
a vzájemnou lásku si slibují
ať už je či není svatý Valentýn.
Ale já mám tento svátek ráda
a mám při něm vždycky takový zvláštní splín.
Snad je to proto, že já se toho dne opravdu seznámila. A to jsem přitom nikde extra nejela.
Jen jsem si jednoho dne vyšla na procházku po dešti a netušíce žádné neštěstí jsem spadla do louže.
Měla jsem totiž na sobě boty, ve kterých to dost klouže.
No a basker opodál, který tu pouliční songy hrál,mi do toho volného pádu rapoval.
Kolemjdoucí z toho měli podívanou a házeli nám mince stranou do starého futrálu.
My dva se pak dali dohromady, protože život v páru má své klady a odjeli do Nepálu.
Na svatební cestu, vyměnit tu starou obnošenou vestu.
Jsme oba muzikanti s vzájemně nám to ladí, i když jinak nic moc ho nebaví,ale to nevadí, každý máme své vady, které nám jeden na druhém vadí.

Vztah je otázka kompromisů a tolerance, tak proč zahodit svoje šance, kdo neriskuje, nemá,ať už jsi muž či žena.
Tak vám všem přeji krásného Valentýna.
Publikoval(a): baruša, 21.2.2019
Přečteno (53x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti