Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Magická

Magická

Skol Básně » o Lásce

Anotace: Romantika

Jsi skvostná jak katedrála.
jsi jedinečná, jsi jedna z mála.
Jsi magická jak Paříž se svou věží.
Jsi nádherná a vždycky svěží.

Jsi Smíšek to je oč tu běží

Jsi Porsche mezi ženami
Jsi jasné nebe nad námi.
Jsi Vítězný oblouk Říma,
co ohromnou moc v sobě třímá.

Jsi Koloseum u Verony
všechny kolem promění
na středověké romantiky
co skládají Ti Díky

Jsi i Sochou svobody
co svému městu vévodí.
Jsi palác z Versaije.
K čemu by byl bez krále

Ty jsi však tou královnou
co nestojí za oponou,
Tak Tě vidím já
Nechybí Ti odvaha
Publikoval(a): Skol, 20.2.2019
Přečteno (191x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Makaveli

Spodek

Stránka generována 21.11.2024 22:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti