Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Patří Ti celý svět

Patří Ti celý svět

Skol Básně » o Lásce

Anotace: Romantika

Dívám se na Hříšný tanec,a teď už to mám.
Pochopil jsem odkud Tě léta znám.
Zvedačku teď nacvičuju,až si lámu vaz.
To jsem zvědav jestli trefím správně chytit pas.

Nohy se mi taky motaj, chtěl bych rytmus mít,
Patrik Swayze jak to dělá, už nestihnu být.
Ale znám i jiné filmy kde obsadil bych Tě hned ,
chtěl bych aby koukal na Tě aspoň celý svět.

No ještě kousek galaxie třeba Mléčné dráhy,
nabídky na angažmá by hrnuly se záhy.
Ale pročpak ,kam bys chtěla lítat po světě?
Když člověk kterého chceš tu mít, sedí vedle Tě.
Publikoval(a): Skol, 18.2.2019
Přečteno (153x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 09:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti