Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozchod

Rozchod

poetrytrial Básně » o Lásce

Anotace: Krátká jednoduchá báseň z období po rozchodu.

V srdci pouze žal a smutek,
jest vykonán ten zákeřný skutek.

Svoboda, či ztráta duše?
ta cítí se bez lásky suše.

Pocit prázdnoty, věčného ticha,
ostrá bolest – jak když jehla do srdce píchá.

Touha, vášeň v nicotě zhasly,
pouta lásky pod tlakem praskly.

Čas jakoby se zastavil,
však věř, že jiné srdce přesto dál tluče,
srdce muže, který k tobě pomalu kluše,
aby tě na nohy zas postavil.
Publikoval(a): poetrytrial, 17.2.2019
Přečteno (113x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti