Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lékařské tajemství

Lékařské tajemství

Psavec Básně » o Životě

Anotace: Kdo by odolal, když jsou ty sestřičky tak roztomilé.

Pan doktor a sestřička,
známá je to písnička,
v ordinaci každý den,
prožívají lásky sen.

Moc ho baví biograf,
v šeru dělá mamograf,
potom mění profesi,
zahání ji depresi.

Něžně o ni pečuje,
prý ji vroucně miluje,
teď ho čeká školení,
porodníkem on není.
Publikoval(a): Psavec, 17.2.2019
Přečteno (88x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Makaveli, Květka Š., děda včela, Mirastus, donne

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 09:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti