Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Je zřejmě dobré, že žiješ dle svých představ a že ti to vyhovuje a je ti fajn. No,nevíš, co přinese budoucnost.
Nevzpomenu si, kdo řekl toto: "Žádný rozum nekráčí tak jistě, aby nemohl zakopnout o srdce."
17.2.2019 16:52 | donne