Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lilie

Lilie

Skol Básně » o Lásce

Anotace: Romantika

Jsi jako lilie
když z jara se rozvije.
Čistá a hebounká ,
chvěje se z lehounka.

Rosa když dopadá na lístky bělavé,
třpytí se na slunci jak očka zvědavé.
Jsi jako lilie
ta která neví jen
že klíčem je k nádheře
tak schová se do keře

Nádherná úžasná
co na svět se vydává,
když vykvete do krásy
jak anděl mé spásy.

Zachraň mě prosím tě
z všedního života,
jak kolem Tebe vše
nádherně klokotá.

Z potůčku do moře
neb nezná mé hoře.
Jsi plná života a máš hlas Madony
Úžasná nádhera jak lilií záhony.
Publikoval(a): Skol, 13.2.2019
Přečteno (169x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, donne

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 02:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti